Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya möjligheter med ÖSKs årskort

ÖSK går idag ut med information och några intressanta erbjudanden till sina årskortsinnehavare. Jag fick det per epost och det är oklart om detta skickats enbart till de som har köpt ett årskort eller om de skickat det till alla de har epostadressen till.


1. ÖSK erbjuder en gåva till de som ser alla 15 hemmamatcherna.
Till säsongen 2019 vill vi ge tillbaka till dig som supporter som stöttar oss på Behrn Arena och inför därför ett lojalitetsprogram till de supportrar som går på alla våra 15 hemmamatcher. Efter den sista matchen mot Malmö den 2:a November kommer vi att skicka ut en ÖSK gåva till de som gått på alla våra 15 hemmamatcher. Se därför alltid till att ditt årskort scannas in i entrén, skriver ÖSK i sitt utskick.


2. ÖSK påminner om att man kan skicka biljetten till någon annan om man inte själv kan gå.
ÖSK skriver: Om du inte har möjlighet att gå på en hemmamatch kan du skicka din biljett till en vän eller kollega. Logga bara in på oskfotboll.ebiljett.nu, tryck på mina säsongskort och välj sedan att skicka biljetten till en kompis.


3. ÖSK inför möjligheten att avboka en match.
ÖSK skriver: Du kan även välja att avaktivera din plats till utvalda matcher. Detta ger oss då möjlighet att sen sälja den till någon annan. Som tack för att du avaktiverar din plats får du en fribiljett som du sedan kan välja att använda till valfri hemmamatch. Max 5 fribiljetter per säsong.


Det här är ju tre intressanta möjligheter att få mer ut av sitt årskort. Fribiljetten som man får då man avbokar en match är kanske inte så lätt att utnyttja, eftersom man väl redan har en biljett för de återstående matcherna. Men man kan ju alltid bjuda med någon bekant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.