Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lösbiljetter 2019

ÖSK började idag, att sälja biljetter till de första enskilda matcherna i årets allsvenska. Det finns ännu inte någon uppdaterad sammanställning över priserna. Men av de stickprov jag tagit verkar det som om man bibehållit förra årets prissättning med möjligen någon liten förändring.

Precis som förra året klassas matcherna mot de tre Stockholmslagen samt IFK Norrköping som toppmatcher och de är därför 25 kronor dyrare än övriga.

Prisstrukturen för vuxna åskådare ser alltså ut på följande sätt (ungefär).

  • 395 kronor. Vissa bättre platser på sektion B.
  • 300-325 kronor. De gula sektionerna B, D, L, M och N.
  • 250-275 kronor. De röda sektionerna A, E, K, L2, M2 och N2.

De här priserna innebär, som jag skrev redan igår, att säsongskorten är mycket aggressivt prissatta. Kostnaden för ett årskort (vuxen, gul) motsvarar löspriset för de fyra toppmatcherna plus ytterligare fyra ”vanliga” matcher. Övriga sju matcher kan man så att säga se ”gratis”. Eftersom årskorten inte är personliga går det dessutom att på ett enkelt sätt låta någon annan se de matcher man inte själv har möjlighet (eller lust) att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.