Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: Klubb klar för Kennedy

NA skriver, att Kennedy Igboananike nu har helt klart med en ny klubb. Han har skrivit ett kontrakt på ett och ett halvt år med den saudiska klubb Al Hazem från Ar Razz. I fortsättningen behöver ÖSK alltså inte fundera om han kommer att dyka upp till nästa träning eller ej.

Kennedys nya klubb ligger på nedflyttningsplats i den högsta ligan efter det att ungefär halva serien är spelad.

Inte så konstigt att det tar emot för hans nya klubb. Ar Razz ligger utslängd i öknen ca. 40 mil norr om Riyadh. Enligt Wikipedia uppgår stadens folkmängd till ca. 130.000. Befolkningsunderlaget för att kunna understödja ett bra fotbollslag är nog rätt begränsat.

Det mesta i Audiarabien kommer nog att var nytt och okänt för Kennedy. Men en sak kommer han nog att känna igen och det är vattentornet. VBB som byggde Svampen exporterade sedan sitt koncept till SaudiArabien. Mest känt är nog tornet i Riyadh, men även i Ar Razz finns det uppenbarligen en kopia. Klippet är från Al Hazems twitterkonto.

NA (Betalvägg): Efter spekulationerna – Kennedy lämnar ÖSK för spel i Asien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.