Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: Besara har is i magen

Det har varit väldigt tyst kring Nahir Besara efter det att han lämnade ÖSK. FotbollDirekts Anton Zetterman har nu intervjuat honom för att höra hur det ser ut med hans flyttplaner. En hyfsat bra intervju – speciellt för att komma från FotbollDirekt.


Enligt Besara har han fått flera anbud/förfrågningar vilka han tackat nej till. Man vill att det ska kännas 100 procent rätt och det har det inte gjort ännu, säger Besara till FotbollDirekt.se.

Beträffande möjligheten att återvända till ÖSK vill han inte stänga den dörren helt, men medger samtidigt att den knappt ens står på glänt.
– Man ska aldrig säga aldrig, jag stänger ingen dörr så. Jag har trivts jättebra i laget, med tränarna och spelarna. Så man stänger inte dörren helt. Men med tanke på att jag har tackats av och att de släppt mitt tröjnummer så… det känns avlägset.

Besara fyller 28 år i år och rent ekonomiskt sett är nog nästa kontrakt det viktigaste han någonsin kommer att skriva. Dessutom skall det passa med hans sociala situation med fru och barn. Så det är inte så konstigt att det tar lite tid.
– Så klart spelar pengar stor roll, man är ingen junior utan 27 och är det någon gång man ska tjäna stora pengar är det nu.

Just den ekonomiska aspekten gör väl att det inte är särskilt sannolikt att det blir en återkomst till Örebro oberoende av hur bra han trivdes med klubb och lag under den tid han var här.

FotbollDirekt: Flera bud till Besara – avvaktar: ”Tar inte något som känns 70 procent rätt”

Besaras tanker kring sitt nästa kontrakt återspeglar nog på ett bra sätt den situation som ÖSK befinner sig i i sitt rekryteringsarbete. Det finns säkert spelare som ÖSK kontaktat och kanske även lämnat ett konkret anbud. Spelare som dock vill vänta för att se att inte något bättre dyker upp innan de fattar det slutgiltiga beslutet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.