Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: Agon Mehmeti

Det dyker upp en hel del märkliga (fotbolls)rykten den här tiden på året. Ett av dessa står Aftonbladets Silly Season blogg för. De hävdar att ÖSK skall vara intresserade av den före detta MFF-spelaren Agon Mehmeti. Denne har sökt fotbollslyckan utomlands utan att finna den. Den senaste arbetsgivaren var nivå-tre klubben Oxford United som han knappt fått spela för. Det verkar som om deras vägar skiljdes inför det nya engelska spelåret och sedan dess har han alltså varit klubb- och arbetslös.

Enligt Sportbladets uppgifter kan anfallaren nu återvända till Sverige inom kort. Örebro SK ska vara intresserade av hans fotbollstjänster. Men det ska även finnas intresse från danska Vendsyssel (nivå 2) samt från rumänska Dinamo Bukarest (högsta ligan).

Förmodligen de tre klubbar som inte sagt nej tack på en gång. När man fått sparken från Oxford United återstår nog bara Landskrona eller Ängelholm för en skåning som vill tillbaka till fotbollen.

Spelardata från Fotbolltranfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.