Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

York valde Kalmar

Fotbollstalangen (eller möjligen den före detta fotbollstalangen) Rafael York har skrivit kontrakt med Kalmar FF och blir därmed klubbens första värvning med Magnus Pehrsson som huvudansvarig tränare.

York provtränade med ÖSK förra vintern, men ansågs av allt att döma inte vara tillräckligt bra eftersom han några dagar senare skrev kontrakt med IFK Värnamo. Där gick det som det hittills alltid gått för York i hans fotbollskarriär. Han återvände till Sandvikens IF.

Eyravallen: Silly Winter 2017/18: ÖSK kollar York
Kalmar FF: York Rafael klar för Kalmar FF!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.