Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hamad tränar med ÖSK

NA skriver, att då ÖSK drog igång sin träningsverksamhet idag, så var Jiloan Hamad en av deltagarna. Hamad, med BK Forward som moderklubb, har just avslutat sitt kontrakt med Hammarby, men vill fortsätta att hålla sig i trim. Då passar Örebro (och därmed ÖSK bra) eftersom hans familj fortfarande bor i stan.

Jag satte inte någon Silly Season rubrik på detta eftersom en fortsättning hos ÖSK är osannolik. Hamad vill utomlands igen och han verkar ha en kontraktsförlängning med Hammarby som ett andrahandsalternativ.

NA: Jiloan Hamad tränar med ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.