Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

SvFF: Alla får elitlicens

Svenska Fotbollförbundet meddelade för några dagar sedan, att samtliga klubbar i Allsvenskan, Superettan och Damallsvenskan har beviljats elitlicens för år 2019. Den ekonomiska brottlighet som av allt att döma bedrivits i Östersund och de återkommande betalningsärendena hos kronofogden, som drabbat AFC Eskilstuna är alltså inte av den karaktären att de inverkar negativt på Fotbollsförbndets bedömning av de klubbarnas ekonomiska förutsättningar.

OK, Daniel Kindberg är inte dömd än och AFC Eskilstuna hade väl inget förfallet just den 31 augusti, men ändå.

SvFF.: Beviljade elitlicenser för 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.