Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: ÖSK vill behålla Igboananike

Det har under hösten varit lite till och ifrån beträffande Kennedy Igboananikes kontraktssituation. Spelaren har till synes beklagat sig via pressen över att han inte fått något nytt kontraktsförslag från föreningen.

Så är det inte, enligt ÖSKs Magnus Sköldmark. Till FotbollDirekt säger han, att man gärna vill behålla sin målgörare men att man är överens med Kennedy och dennes agent, att man skall vänta med framtidsdiskussionerna tills efter säsongen.

För mina ögon ser det väl ut som om det är spelaren snarare än klubben som bromsat. ÖSK brukar ju vara rätt ”snabba” på att lägga fram kontraktsförslag till spelare man vill förlänga kontraktet med. Kennedy säger att han inte fått något förslag än och om han inte fått det är det nog inte ÖSKs fel.

FotbollDirekt: Inga diskussioner i gång – men vill behålla Igboananike

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.