Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2018: Bud på Besara?

NA uppger, att ÖSK har fått ett bud på Nahir Besara. Detta skall ha lämnats av den Qatariska klubb Al Khor, vilket är den klubb som nyligen värvade Ahmed Yasin från AIK. Ifall påståendet är korrekt och ÖSK intresserat måste ett avslut ske snabbt. Transferfönstret i Qatar stänger nämligen på torsdag. Vill det sig väl eller illa – beroende på hur man ser det – kan Besara därmed redan ha gjort sin sista match för ÖSK.

Spelaren själv vill inte kommentera ryktet utan konstaterar, att han koncentrerar sig på förberedelserna inför matchen mot GIF Sundsvall på lördag.
– Jag har inga kommentarer till det. Mitt fokus nu ligger på matchen mot Sundsvall på lördag, säger Besara till NA efter måndagens träning på Behrn arena. Det låter ju inte direkt som ett förnekande.

Ett tecken på att något skulle kunna vara på gång är att Besara inte deltog i DM-matchen mot Nora i torsdags. Han vilade slitna vader och baksidor var då ÖSKs förklaring. Så kan det givetvis ha varit. Men det kan också ha varit så, att man inte ville riskera honom i en match man ändå med stor sannolikhet skulle vinna och som hur som helst inte var speciellt viktig.

Nahir Besara är en av ÖSKs två hundraprocentare (den andra är Oscar Jansson) och kommer att lämna ett stort hål efter sig på mittfältet, även om hans höstform inte varit den allra bästa. ÖSK med 26 poäng och med 10 matcher kvar att spela känner sig nog rätt frestade att sälja om bara priset är tillräckligt bra. Detta även om en försäljning skulle innebära, att man tappar några placeringar i sluttabellen. Dessutom har man ju redan värvat Besaras ersättare.

NA (Betalvägg): Arabiskt intresse för Nahir Besara – ÖSK ska ha fått ett bud

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.