Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Få kom till ÖSKs informationskväll – men många såg den på Facebook

ÖSK bjöd igår in till ett informationsmöte med deltagande av Axel Kjäll, Simon Åström och Magnus Sköldmark. Evenemanget (eller vad man skall kalla sammankomsten) direktsändes även över föreningens Facebooksida.

Enligt NA:s Billy Hammer var dock intresset för att komma till mötet inte så stort. Bara 6 personer kom dit. Bra då att ÖSK valde att även direktsända mötet via Facebook och att även göra en repris tillgänglig av live-sändningen.

Om det var ett lågt intresse för att vara fysiskt närvarande på mötet, så var intresset för Facebook-varianten desto större. Nu på torsdagseftermiddagen, dagen efter arrangemanget, har redan enligt Facebook mer än 4.500 personer tagit del av hela eller delar av mötet och den information som gavs där. Det är ju – i mitt tycke – en sensationellt hög siffra. Femtio procent fler har sett videoinslaget än de som såg den senaste hemmamatchen mot Brommapojkarna.

Slutsatsen blir att intresset för den här typen av information är mycket stort, men samtidigt att det fysiska mötesformatet nog har spelat ut sin roll.

Beträffande själva Facebookversionen av mötet så var väl ljudkvaliteten inte hundraprocentig. På den punkten finns det nog en del förbättringar som skulle kunna göras. Dessutom tyckte jag att en sändningstid på en och en halv timme blev lite väl långt. Men det är helt klart att intresset från medlemmar och supportrar att få möjlighet att ställa frågor (via email eller direkt i Facebook) och att få svar på egna och andras frågor är stort.

Videon från mötet finns tillgänglig på ÖSKs Facebooksida. Eftersom denna ligger utanför Facebooks medlemsvägg så är den tillgänglig för alla.

ÖSK/Facebook: Fråga ÖSK 22/8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.