Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK kallar till (kris)möte

ÖSK kallade idag till ett informationsmöte för klubbens medlemmar och supportrar. Det är ju sådant idrottsklubbar ta till då det är slut på pengarna eller då en serienedflyttning tycks ofrånkomlig (eller just realiserats).

Riktigt så illa är det väl inte för ÖSK (än), men uppenbarligen tillräckligt oroande för att klubbledningen skall välja att informera om läget.

På sin webbplats skriver ÖSK.

Fråga ÖSK
21 augusti 2018 Nyheter

Vi vill vara en öppen klubb som är nära våra medlemmar och supportrar. Därför bjuder vi in alla supportrar i Örebro till en Öppet Hus-kväll imorgon klockan 18:00 där du har möjlighet att ställa frågor till Axel Kjäll, Magnus Sköldmark och Simon Åström.

Inga frågor är för snälla eller kritiska – vi lovar att svara så öppet och ärligt som det bara går. Om du inte har möjlighet att ställa frågan på plats kan du skicka in den anonymt i förväg till reception@oskfotboll.se.

Vår moderator kommer att lyfta så många frågor som vi hinner och frågestunden kommer att sändas live på vår Facebook-sida.

Kom till puben på 4:e Våningen för att ställa dina frågor eller bara lyssna och var del av den fantastiska ÖSK-gemenskapen. Dessa träffar kommer att arrangeras på en regelbunden basis framöver.

Tillsammans är vi allt.

Plats: 4:e Våningen, Puben
Datum: Onsdag 22 augusti klockan 18:00

Ett bra initiativ, tycker jag. Synd bara att initiativet till träffen först kommer när det går riktigt dåligt (sportsligt sett).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.