Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bra intervju med Almebäck


På Allsvenskans webbplats allsvenskan.se finns det nu en intervju med Michael Almebäck. Jag tycker att författaren Martin Ahlin har gjort ett bra jobb och borrat lite djupare än vad man normalt ser i den här typen av artiklar. Michael Almebäck gör också han bra ifrån sig är det väl säkrast att tillägga.

Jag var faktiskt rätt tveksam när ÖSK tog tillbaka Iron-Mike efter hans misslyckade utlandsutflykt. Han har både styrkor och svagheter i sitt spel och som mittback gäller det att inte låta svagheterna bli de mest framträdande. Hans position i år som central mittback i en trebackslinje verkar att passa honom väldigt bra. Han verkar dessutom väl medveten om sina svagheter, så det blir inget onödigt kladdande med bollen utan han låter sina kolleger ta hand om uppspel mm. Bra så.

allsvenskan.se: Veckans profil: ”Kämpat mig dit jag är”

Statistiken från fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.