Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Behrn Arena: Dags för nytt konstgräs

NA skriver idag bakom sin betalvägg om konstgräsbytet som kommer att genomföras på Behrn Arena under sommaren. Arbetena startar den måndagen 23 maj, dagen efter ÖSKs match mot Kalmar FF. Beräknad arbetstid för jobbet är ca. en månad.

Exakt hur lång tid det kommer att ta är extra oklart den här gången, eftersom man även avser att byta den gummibeläggning (den s.k. paden) som ligger mellan markytan och konstgräset. Någon fara för att ÖSKs omstart i Allsvenskan skall komma i kläm lär det inte vara. Den sker nämligen inte förrän den 8 juli, då IF Elfsborg kommer till Örebro.

NA skriver en del om KIF Örebro (3) och Örebro Black Knights (1) som båda har matcher inplanerade under den period som ombyggnaden skall ske. KIF Örebro kommer att spela sina matcher på Trängens IP och Black Nights åker till Kumla.

Utöver de här två lagen berörs även ÖSKs tre akademilag, som måste hitta någon annanstans att träna och spela matcher under den här perioden. Dessutom har ÖSK en U21-match mot Hammarby inplanerad till den 28 maj, som man måste flytta på – antingen geografiskt eller tidsmässigt.

NA (Betalvägg): Konstgräsbytet tvingar Kif Örebro och Black Knights att flytta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.