Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Upphittad på nätet: Johannes Skoglund

Johannes Skoglund fick lämna ÖSK efter två år.


Johannes Skoglund rekryterades till ÖSK från div 2-laget Köping FF som en ung lovande mittfältare inför säsongen 2010. Han hade tillsammans med sin tvillingbror Christoffer provspelat med ÖSK med ett för Johannes positivt resultat.

Längre än till spel med U21-laget kom dock aldrig Johannes under sina två år i föreningen. Kanske inte så konstigt med tanke på att han konkurrerade med spelare som Alejandro Bedoya, Magnus Kihlberg och Fredrik Nordback om de två platserna på mittfältet. Dessutom var det Sixten Boström som tränade laget och hann lät väl aldrig någon av de yngre spela om det gick att undvika.

Så efter två år på diverse bänkar hos ÖSK återvände Johannes till Köping som då hade blivit ett div 3-lag. Sedan dess har det varit tyst om honom – i alla fall för min del.

Men idag dök han upp igen i en artikel i Västmanlands Läns Tidning. Skoglund har återvänt till sin moderklubb Kolsva IF och det är med anledning av div 4-premiären och VLT:s webbsatsning som Kolsvabesöket gjorts.

Artikeln finns bakom tidningens betalvägg, men eftersom det VLT tillhör Mittmedia kan man logga in med samma uppgifter som gäller för NA (om man har den möjligheten).

VLT (Mittmedias betalvägg): Skoglund om tiden i allsvenskan, kärleken till Kolsva och proffsdrömmen som sprack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.