Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2017/18: Fagerström valde Västerås

ÖSK-målvakten Anton Fagerström

ÖSKs reservmålvakt Anton Fagerström fick nog efter ett och ett halvt år i skuggan av Oscar Jansson. Han förlängde inte sitt kontrakt utan valde i stället att försöka hitta en ny klubb som kunde ge honom regelbunden speltid. Den klubben verkar han nu ha funnit. Västerås SK meddelar på sin webbplats, att de skrivit ett tvåårskontrakt med den före detta ÖSK-målvakten. Ett riktigt kap för VSK:s del skulle jag tro. Jag tyckte alltid att han gjorde bra ifrån sig då han fick spela även om det oftast var mot U21-motståndare.

Västerås, som i alla fall tillfälligt har en påtagligt god ekonomi tack vare en massa Lindelöf-pengar, siktar på att avancera från div 1 till Superettan. Vem som skall styra klubben mot den högre divisionen är i dagsläget oklart. Johan Mjällby, VSKs tränare (manager) under de senaste två åren, har sagt upp sig för att i stället ta sig an Gefle IF, så för tillfället är VSK utan tränare.

Även om Fagerström nu lämnar Örebro lär det bli minst tre återbesök nästa år. Det blir när han kommer till stan för att möta Forward, Karlslund och Rynninge.

Västerås SK: Meriterad målvakt klar för Sportklubben
VLT: Tillhörde Örebro förra säsongen – nu är han klar för VSK

VSK-målvakten Anton Fagerström (Foto: Västerås SK).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.