Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Staaf blir tränare

Robin Staaf (sommaren 2011).

ÖSK Fotbolls föredetting Robin Staaf har tagit ett nytt steg i sin fotbollskarriär. Från och med nästa år kommer han att vara en av två tränare som ansvarar för div 2-laget Hittarps IK. (Hittarp i Helsingborgs kommun är en tätort norr om staden och ligger vid Öresund ungefär halvvägs till Höganäs).

En ny roll för Robin Staaf (foto Hittarps IK).

Efter åren i Örebro (2008-2011) representerade Robin Ängelholms FF i fyra år innan han avslutade sin aktiva karriär i Hittarp. Nu blir det alltså en fortsättning i klubben om än vid sidan av planen. Hans nya klubb har stått för en snabb klättring i serietabellerna. De har gått från div 6 till div 2 på 10 år.

PS: Jag ser lite olika stavningar på Robins efternamn. Jag behåller de två a:na han hade under tiden i Örebro.

Hittarps IK: Nytt tränarpar – Herr

Robin Staaf. (Statistikuppgifter från SvFF)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.