Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

2016/17: Besara om framtiden

Nahir Besara – rör gärna på sig.


FotbollDirekt har hört sig för hos Nahir Besara om hur denne ser på sin (fotbolls)framtid. Besara säger till fotbollssiten, att han inte hört något från ÖSK, men att han i princip är öppen för allt. Utom möjligen då en kontraktsförlängning med ÖSK.

Det senare säger han givetvis inte, men det skymtar ändå fram mellan raderna. Besara med sin 26:e födelsedag i år vill utomlands igen och har inget intresse av att begränsa sina möjligheter genom att förlänga sitt kontrakt med ÖSK. I hans ålder måste han iväg rätt omgående om han skall vara intressant för utländska klubbar.

För ÖSK är problematiken snarast om man skall försöka sälja honom nu och starta nästa år med en försvagad spelartrupp eller om man skall ha kvar honom under våren för att sedan få honom såld i sommar till ett förmodligen avsevärt försämrat pris. Ett svårt avvägande givetvis, men med tanke på att ÖSK har tappat en hel del ekonomiskt detta år lutar väl mycket mot att man försöker få till stånd en försäljning redan under det kommande vinterfönstret. Sedan är ju frågan vilken sort klubb som kan vara intresserad. Det brukar ju oftast vara klubbar som inte gått så bra under hösten som söker förstärkningar i januari.

FotbollDirekt: Besaras bästa någonsin – tyst från ÖSK: ”Ambition att gå vidare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.