Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2017/18: Forsell har inte hört något

Petteri Forsell har trots sina landslagsmeriter knappt fått någon speltid.


NA:s Henrik Brändh fortsätter att beta av statusen för de spelare som har utgående kontrakt. Han gör ett rätt bra jobb, tycker jag.

Halvårsvärvningen av Petteri Forsell från i somras ser från utsidan helt obegriplig ut. Forsell har fått väldigt lite speltid. ÖSK har rätt ofta bytt in honom mot slutet av matcherna, men vad kan man egentligen uträtta på fem minuter?

Man kan ju tycka att ÖSK borde ha haft någon tanke när man tog in Forsell. Möjligen är det så att den tanken följde med när Axén lämnade klubben. Axel Kjäll verkar hur som helst inte helt övertygad om att Forsell skall ha en plats i ÖSK.

Axel Kjäll säger till tidningen:
– Han har kommit hit och kört på stenhårt varje dag på träning. Det är en härlig person och en härlig spelare som fått visa lite för lite, men i konkurrenssituationen har han inte räckt till.

Inte tillräckligt bra alltså, enligt Kjälls sätt att se saken. Han är väl lite för lik Nordin Gerzic i sin spelstil. Med Gerzic och Besara på planen samtidigt behöver man inte en tredje bollfördelare på planen.

Från ÖSKs sida har man varit påtagligt tyst om en eventuell förlängning. Helt naturligt eftersom man inte lyckats hitta en plats han kan spela på i de laguppställningar man haft under hösten.

– Jag har ingen aning. Vi har inte pratat om det. Så jag vet faktiskt inte, säger han till tidningen då han kommenterar sin kontraktsstatus.

Bakom NA:s betalvägg: ÖSK-förvärvet handplockades av Alexander Axén i somras – fick spela 45 minuter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.