Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P18/99: EM-kval mot Estland

Sveriges P18-landslag spelar i kväll den första matchen i det första gruppspelet på den väg som förhoppningsvis leder till ett EM-slutspel (när de blivit ett år äldre). För motståndet i kvällens match som spelas på Stadsparksvallen i Jönköping står Estland.

I det svenska laget får Arvid Brorsson tyvärr starta gruppspelet på bänken. Som mittback är det väl heller inte så troligt att han blir inbytt, om inte någon av de som startar skadar sig eller visar sig vara helt ur form.

Matchen som börjar kl. 19:00 webbsänds av SvFF från sin webbplats.

SvFF: Kvalpremiär i Jönköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.