Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen klubb för Naah

Divine Naah.


Divine Naah lämnade som bekant ÖSK under sommaren. Enligt uppgift beroende på att ÖSK och Manchester City inte kunde komma överens om villkoren för en fortsatt utlåning. De som tillämpades under vårsäsongen lär ha varit mycket fördelaktiga för ÖSK.

Manchester Citys plan var att finna en annan klubb att låna ut spelaren till. Det ryktades också under sommaren att det fanns intresse för Naah från klubbar i både Belgien och Spanien.

I slutändan såg det sedan ut som om den spanska nivå 3-klubben SD Formentera skulle bli hans nya klubb. Den övergången gick dock om intet, eftersom spanjorerna misslyckades med att få ett arbetstillstånd för honom innan sommarfönstret stängde.

Så Naah står nu utan klubb att spela för. Det går inte för honom att spela i England heller, eftersom det krävs ett arbetstillstånd där med och något sådant har han inte.

Om han fortfarande är registrerad som en ÖSK-spelare skulle han i princip komma tillbaka till Örebro om det går att komma överens med Manchester City. Men frågan är väl om han kan bidra med så värst mycket. Jag tyckte han i allmänhet var rätt blek i sina framträdanden.

Det är fotbollsbloggen Citywatch som skrivit om detta: Manchester City midfielder saw deadline day move collapse over work permit issues.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.