Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2017: Ekstrand Hamrén tillbaka från Västerås.

Carl Ekstrand Hamrén återvänder från Västerås.


När ÖSK tränade igår dök det upp en nygammal bekantskap i truppen. Carl Ekstrand Hamrén skrev under vintern på ett tvåårskontrakt med ÖSK och lånades sedan ut till Västerås SK över den här säsongen. Tanken var att han skulle få regelbunden speltid under laget som tränas av Johan Mjällby.

Nu blev det tyvärr inte riktigt så. Mjällby valde ofta andra mittbackar och Carl fick sitta på bänken. Inför höstsäsongen har VSK värvat den tidigare ÖSK-spelaren och mittbacken Ilir Berisha, vilket knappast ökar Carls möjligheter till spel.

Han har därför kommit överens med VSK om att avbryta utlåningen i förtid och har nu alltså återvänt till ÖSKs A-trupp. Eftersom ÖSK inte längre verkar vilja använda Damien Plessis som mittback så finns det väl på sätt och vis en plats över i ÖSKs A-lagstrupp – i alla fall om man tycker att det är för lite med bara tre mittbackar. Samtidigt behöver Carl regelbunden speltid så det är möjligt att man fortsätter utlåningen om än till ett annat lag.

NA (Betalvägg): ÖSK-spelaren återvänder från VSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.