Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16/01: Sverige kryssade mot Färöarna

Det svenska P16-landslaget avslutade igår gruppspelet i den nordiska pojklandslagsturneringen på ett mindre bra sätt. Det blev mållöst och alltså oavgjort då Sverige mötte Färöarna. Ett lag som tidigare besegrats av Danmark med 8-1. Nu hade resultatet inte någon betydelse för Sveriges del.

Även vid en vinst hade Sverige kommit tvåa i gruppspelet så på det sättet spelade det mållösa resultatet ingen roll. För Sverige återstår nu en placeringsmatch mot Polen då man spelar om platserna 3 och 4. Den matchen avgörs i morgon (lördag).

ÖSKs Helmer Andersson fick en möjlighet att ta igen sig igår efter att ha spelat full tid i båda de inledande gruppspelsmatcherna. Han finns med högsta sannolikhet med på planen igen då det blir avspark mot Polen.

SvFF: Mållöst mot Färöarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.