Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK kollar läget med Powell

Daniel Kristoffersson, Expressens silly-bloggare, skriver att ÖSK varit i kontakt med Magnus Powell. Anfallaren som har ett förflutet i bland annat Örebro tränar för närvarande Levanger vilka håller till på den norska andranivån. För övrigt den klubb som Marcus Astvald tillhör efter flytten från Degerfors.

Eftersom både Alexander Axéns och Axel Kjälls kontrakt går ut efter den här säsongen är ÖSKs tränarsituation för nästa säsong oklar. I alla fall Axén skall ha fått ett erbjudande, som han ännu inte besvarat. Om detta beror på att Axén helst vill gå vidare eller på att han vill förhandla fram bättre villkor är oklart.

Hur som helst måste ÖSK givetvis förbereda sig inför möjligheten att Axén och/eller Kjäll lämnar ÖSK efter den här säsongen. Att inte göra det vore tjänstefel. Dessutom kan det givetvis fungera som en liten påtryckning på Axén att få veta att det finns andra alternativ om han inte vill förlänga nu.

Expressen: Allsvenske exstjärnan aktuell som ny tränare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.