Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Smärtstillad Besara tränar inte

NA rapporterar bakom sin betalvägg om läget för ÖSKs Nahir Besara. Efter att i matchen mot BK Häcken tvingats gå av redan i halvtid på grund av ryggbesvär måste Besara nu ägna sig åt rehabilitering i stället för åt fotbollsträning. Enligt tidningen så är han så pass illa däran att han får lov att ta smärtstillande medel.

Besara hoppas dock att vara så pass återställd att han kan träna över helgen och sedan vara tillgänglig för spel mot Häcken på måndag. Här få man väl trycka på att han hoppas eftersom han inte säger sig veta om hans problem beror på ryggskott eller någon slags sträckning. I dagsläget är det alltså svårt att lämna någon egentlig prognos för hur länge han kommer att vara borta.

NA (Betalvägg): Därför hindras Nahir Besara från att träna: ”Går på smärtstillande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.