Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16/01: Nordisk pojk för Helmer Andersson

Helmer Andersson ( träningsväst) i kamp med Jonathan Forsberg .


ÖSKs mittback Helmer Andersson har blivit uttagen till den pojklandslagstrupp som skall representera Sverige i årets nordiska pojklagsturnering. En uttagning som börjar bli rutin för Helmers del. Han har redan sju landskamper på sin meritlista.

Turneringen spelas på Island med matcher mot Finland (30 juli), Danmark (1 augusti) och Färöarna (3 augusti). Det finns ytterligare en grupp med deltagande från Island, Nordirland, Polen och Norge. Jag antar att de blir någon slags placeringsmatch mellan lag från de två grupperna efter gruppspelet.

Nytillträdd förbundskapten för åldersgruppen är Roger Franzén som tidigare tränat bland annat Hammarby och GIF Sundsvall.

SvFF: Nordisk pojk på Island

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.