Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haginge osäker om framtiden

Patrik Haginge får nog vänta på besked ett tag till.


NA passade på att intervjua Patrik Haginge efter den första halvleken i matchen mot Sirius och har nu lagt ut intervjun bakom sin betalvägg.

På frågan om han ser någon framtid med/hos ÖSK svara Patrik att han inte haft någon kontakt med ÖSK än beträffande en eventuell förlängning. En del hänger förstå på om han kan hålla sig skadefri fortsättningsvis.

Någon möjlighet att konkurrera ut Martin Lorentzson om platsen som högerback lär han inte ha utan han ser sig i första hand som en flexibel truppspelare som kan spela på alla platser i backlinjen och som mittfältare.

Så värst mycket speltid har det inte blivit under de senaste åren. Senast han spelade en hel match från start var den 2 augusti 2015 i den hemska bortaförlusten med 0-6 mot IFK Göteborg. Den förlusten berodde inte på Haginges insats utan på andra orsaker.

Sedan dess har han i sammanlagt fem inhopp bara spelat 72 minuter. Delvis beroende på skadeproblemen, men också på att ÖSK valt andra laguppställningar.

Jag har en känsla att han nog behöver en skadefri höst med en hel del speltid för att ÖSK skall vara intresserade av att förlänga kontraktet. Tråkigt givetvis om han skulle försvinna, men ÖSK måste få ut mer av de spelare de har i truppen.

NA (Betalvägg): Haginge tvekar om framtiden (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.