Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM-dagar

För ovanlighetens skull har ÖSK-familjen två lag kvar då Eksjöhuscups (Senior-DMs) åttondelar skall avgöras. ÖSK Söders herrar fick ju ett väldigt lätt avancemang från 16-delen efter det att Laxå tackat nej till ett möte på GPP IP. För ÖSK Fotbolls del blir det den första matchen i turneringen.

ÖSK Fotboll har fått Latorps IF på sin lott (eller om det nu var så att lotten fick Latorps IF – oklart på den punkten). Hur som helst lagen har gjort upp om ett sommarkvällsmöte den 5:e juli på Björkvallen i Latorp. Det blir säkert en fin utflykt från Örebro om nu bara vädret är ok. Som vanligt är det oklart vilken typ av lag ÖSK kommer till matchen med.

Allsvenskan återstartar med en hemmamatch mot IFK Norrköping den 2:a juli och sedan följer en bortamatch mot Hammarby den 8:e juli. U21 spelar mot Djurgården den 27:e juni och har sedan uppehåll till den 1:a augusti. U19 har spelledigt från den 23.6 till den 22.7. Det mesta tyder väl därför på att det blir ett juniorbetonat U21-lag som får ta den matchen.


ÖSK Söder har fått IFK Askersund på sin lott. Till att börja med såg det ut som om Askersund fått hemmamatchen, men detta är nu ändrat. ÖSK Söder, som laget från en lägre serie, har hemmatch och denna kommer alltså att kunna avnjutas på GPP IP.

Söder tycks ha fått sin cupmatch inplanerad till den 26 juni. På det datumet är dock även Söderdamerna match mot Rävåsen inbokad. Jag antar, att man kommit överens med damerna att de flyttar sin match någon dag. Söderherrarna har inplanerade seriematcher den 21 juni (Lillkyrka borta) och 28 juni (Hidingsta borta). Helst borde väl matchen mot Hidingsta senareläggas något dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.