Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebroar’n inför säsongspremiären

Gratistidningen Örebroar’n har varit på hugget och i utgåvan som delades ut idag hittar man två hela sidor med ÖSK-material. Dels en intervju med Kennedy Igboananike och dels en med Alexander Axén. Inte någon direkt nyhet för de som bor i Örebro med omnejd, men kanske av intresse för de utsocknes.

Med sig hem från USA, tycker Kennedy att han har ett delvis nytt spelsätt.
”Jag lärde mig att jag måste bli mer aggressiv på plan och springa mycket. Om jag springer lika mycket i Sverige som jag gjorde i USA så tror jag att det kommer att bli svårt för mittbackarna i Allsvenskan”.

Beträffande vad Örebropubliken kan förvänta sig av årets ÖSK berättar Axén (bland annat): ”Det vi har tränat på i år är att vara lite mer flexible i hur vi spelar upp bollen så vi kan vara mer varierade där”.

Örebroar’n: Vecka 13 – 29 mars 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.