Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Ekstrand Hamrén lånas ut till Västerås SK

Han blir gurka för ett år. Idag blev allt klart beträffande Carl Ekstrand Hamréns utlåning till Västerås. ÖSK skriver på sin webbplats att allt nu är klart med utlåningen som sträcker sig över hela säsongen.

ÖSK: Carl Ekstrand Hamrén lånas ut till Västerås
Västerås SK: VSK lånar in allsvensk mittback

Det blir på många sätt ett stort steg för Carl. Från att ha varit en truppspelare med tre mittbackar före honom i ”turordningen” blir han nu en startspelare i ett lag som siktar mot att ta steget upp till Superettan. Dessutom med nästan det mobila kärnkraftverket Johan Mjällby som tränare. Säkert både spännande och utvecklande.

1 kommentar – kommentera

Bo Loön

Fantastiskt kul för Karl….äntligen får denna talang börja spela matcher igen……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.