Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-dominans i Kumla

IFK Kumla spelade sin första kvalmatch till Svenska Cupen idag, då Yxhult besegrades med 4-1. Kumlingarnas laguppställning dominerades av före detta ÖSK-spelare. Faktum är att faktiskt hade gått att sätta ihop en hel startelvan som enbart innehöll före detta ÖSK-spelare.

I dagens startelva ingick: Viktor Lindqvist (k), Mirza Turan, Albin Ödberg, David Rohlén, Simon Danielsson, Michel Yanez Hernandez, Mikael Loön och Felix Möller.
På bänken satt dessutom: Karl Westdahl (mv), Albin Ek, William Gunnarsson.

Av de här spelarna är det väl egentligen bara Simon Danielsson som man inte kan sätta en ÖSK-flagga på. Simon kom som 17-årig till ÖSK från Kumla och gick sedan tillbaka till sin moderklubb ett och ett halvt år senare. Simon blev för övrigt kvällens matchvinnare med sina tre mål. Det fjärde gjordes av Albin Ek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.