Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Brorsson och Eklöf till elitläger

ÖSK skriver på sin webbplats, att två spelare från ÖSKs 99-kull har blivit uttagna till en av SvFF:s elitsammandragningar på Bosön. Det brukar vara mellan 60 och 70 deltagare på de här sammandragningarna som omfattar spelare som förekommit i landslagssammanhang och sådana som anses stå nära en sådan uttagning.

ÖSK: Brorsson och Eklöf till P18-landslaget

ÖSK skriver att det är en landslagsuttagning, men det stämmer alltså inte riktigt. Att bli uttagen till landslaget, anser Bloggen, innebär att man blivit uttagen till en landslagstrupp för att just spela en eller flera landskamper. Men det finns bredare uttagningar också och det är var de här sammandragningarna på Bosön representerar.

Tillägg:
Sammanlagt 68 spelare är uttagna till lägret. Ingen utöver Brorsson och Eklöf från Örebrodistriktet.

SvFF: P18/99-landslagstrupp till Bosön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.