Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Igboananike till ÖSK

Magnus Sköldmark tycker att det skall bli skönt att slippa frågor om när han skall ha truppen klar. Kennedy Igboananiki att han har en klubb att spela för igen. (Foto: ÖSK)

ÖSK fick idag sillyvinterns sista pusselbit på plats. Den anfallare man talat om under hela försäsongen materialiserades i form av Kennedy Igboananiki. Något av den prestigevärvning som Axén till och ifrån mumlat om.

Igboananike är väl inkörd i allsvenskan även om han spelat de senaste två åren i MLS. Därifrån gick han så sent som i början av februari i år till den grekiska klubben PAE Veria. Där var det något som inte stämde och redan den 1 mars hade kontraktet avslutats. Sedan blev det väl mer eller mindre direkt Örebro.

Fast under vintern har han dessutom hunnit med att testas på annat håll. I januari verkade han vara nära sin tidigare klubb AIK och kom faktiskt så långt att han spelade någon testmatch med dem. När det inte bliv något med AIK valde han den grekiska klubben för att som sagt avsluta det kontraktet innan det knappt hunnit påbörjas. Och nu är han i Örebro.

Igboananike var väl inte direkt Bloggens favoritspelare under sin tid hos Djurgården och AIK. Främst väl för att hans närvaro på planen innebar ett konstant hot mot ÖSK-målet. Men nu kommer han att hota för rätt lag.

ÖSK: Kennedy Igboananike klar för Örebro SK
Svartvitt: Örebro SK värvar Kennedy Igboananike
NA: Presskonferensen och intervjuer med de närmast berörda.

Statistiken från Fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.