Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Carl Ekstrand Hamrén spelade med VSK

Carl Ekstrand Hamrén i VSKs klubbdress. (Foto: VLT)


Medan ÖSK tog emot Brommapojkarna för en U21-match var Carl Ekstrand Hamrén i Västerås för en träningsmatch mot Hammarby. En match som slutade 1-1.

Mycket tyder alltså på att nu när ÖSK tagit in ytterligare en mittback så öppnas vägen för en utlåning av Carl.

VLT: Här är VSK-truppen mot Hammarby – allsvenska provspelaren tillbaka

VLT: Johan Mjällby om Carls insats: Med i VSK:s trupp fanns den allsvenska provspelaren Carl Ekstrand Hamrén från Örebro SK. En spelare som Johan Mjällby ser som intressant men menar har en bit kvar till fullgod matchform.
– Han behöver få matcher, det är inget snack om det. Med regelbundet matchande så kommer han hitta in i tempot. Han är en spelare som har mycket kvalitet och talang men det räcker inte för honom att bara träna, han behöver matcher för att hitta tempot. Sen behöver han komma in i hur vi spelar och det är inte så lätt. Förra gången han var med oss så spelade vi med trebackslinje och nu spelar vi på ett annat sätt, säger VSK-managern.

1 kommentar – kommentera

Bo Loön

Synd om Carl som är en fantastisk talang som ÖSK slarvade bort 2016(precis som för Jonathan Lundberg) Grabbarna har ju inte fått några matcher. träna med A-laget och inga matcher i U21 för att de skulle finnas tillgängliga på träning!!! Bortkastat år för killarna!!! Se upp ÖSK killar! Axéns och Sköldmarks ambition att satsa på egna talanger är bara luft!! Nu kommer det inte finnas utrymme för någon ungdom!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.