Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Västerås SK vill låna Ekstrand Hamrén

Västerås SK träningsspelade idag mot Assyriska FF från Södertälje. En match som gurkorna vann med 2-0 mot fjolårets superettor.

ÖSKs mittback Carl Ekstrand Hamrén som tränat med VSK under veckan spelade från start och fram till den 79:e minuten. VSK, som tränas av Johan Mjällby, använder sig av en trebackslinje där Carl hade sällskap av likaledes provspelande Calle Svensson (tidigare i bland annat J-Södra och Husqvarna).

Enligt Mjällby har båda spelarna fått ett kontraktsförslag att ta ställning till. För Carls del rör det sig i första hand om ett lån och ÖSK vill säkert även de ha ett ord med i laget. Innan man löst sitt eget problem med den saknade mittbacken har jag svårt att tänka mig att man är intresserade av att släppa iväg sin mittback.

VLT (samma betalvägg som NA använder): Beskedet från Mjällby – VSK nära att signa dubbla nyförvärv: ”De är jättenära”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.