Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P17/00: Svensk seger mot Polen

Sverige besegrade Polen med 2-0 i U17-turneringen i La Manga. Martin Trinh fick den här gång tillbringa den mesta tiden på bänken för att bli inbytt först i den 71:a minuten. Eftersom det är en träningsturneringen med tre matcher tätt på varandra så skall man inte läsa in alltför mycket i bänkvistelsen.

Sverige har genom segern och kanske framför allt tack vare övertidsmålet mot Norge i den första matchen kopplat greppet om slutsegern. Ett oavgjort resultat i den sista matchen mot Tjeckien på måndag räcker.

SvFF: Andra raka segern för P17-landslaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.