Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Västerås vill låna Ekstrand Hamrén

VLT (och NA) skriver i kväll, att Västerås SK är intresserade av att låna Carl Ekstrand Hamrén. Carl gjorde bra ifrån sig under sina provträningar med klubben och nu vill de uppenbarligen gå vidare. Carl vill nog helst vara kvar så länge som möjligt hos ÖSK medan VSK väl vill få honom på plats så snabbt som möjligt för att kunna spela in honom i laget. ÖSK å sin sida vill väl inte släppa iväg honom innan de fått ytterligare in en mittback i truppen. Det finns alltså fortfarande en del om och men i det här ärendet.

NA: Mjällby hoppas på allsvenska mittbacken till VSK Fotboll: ”Det är nästan bara positivt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.