Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: RÅP siktar mot Portugal?

Han vill till Kina, men kommer kanske inte längre än till Portugal. Aftonbladet skriver i alla fall, att ÖSKs tidigare lagkapten Robert Åhman Persson skall vara nära en övergång till den portugisiska klubben Belenenses.

Aftonbladet: Uppgifter till Sportbladet: Åhman Persson nära flytt till Portugal

Belenenses är ett portugisiskt mittenlag som till och ifrån förekommer i internationell cupfotboll. År 2015 besegrade de IFK Göteborg i tredje omgången av Europe League och tog sig sedan vidare till cupens gruppspel där de blev utslagna.Tillägg 1: Så är det klart – i alla fall enligt NA. Tidningen skriver att Åhman Persson skrivit ett kontrakt på ett och ett halvt år med den portugisiska klubben.

NA: ÖSK-kaptenen Robert Åhman Persson går till Belenenses
Abola: Persson assina até 2018

Jag har en känsla av att det här inte riktigt gick som planerat för RÅP. Ett kort kontrakt med en inte speciellt bra portugisisk klubb gör att hans fotbollsmässiga framtid ter sig rätt oviss. Portugiserna verkar inte tro så mycket på honom och ger honom bara ett kontrakt på ett och halvt år. Sedan skall han – två år äldre – ut på spelarmarknaden igen och försöka få tag på en ny klubb.


Tillägg 2.
NA (betalvägg): Robert Åhman Persson om flytten: Siktade mot Kina men landade i Portugal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.