Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ekstrand Hamrén tränade med Västerås SK

NA rapporterade idag, att Carl Ekstrand Hamrén kan vara aktuell för en utlåning till div 1-laget Västerås SK. Carl är just nu i Västerås och har tränat med laget på tisdagen. Efter en träning i kväll kommer han att återvända till Örebro för att följa med ÖSK till tränings- och matchlägret i Portugal.

Hur det sedan blir med en eventuell utlåning är fortfarande skrivet i stjärnorna. Först måste väl ÖSK lösa sina egna problem på mittbackssidan innan man låter Carl vara med om att lösa VSKs. Att ÖSK ändå ”släpper iväg” honom på en provträning borde i alla fall innebära att man inte givit upp förhoppningarna att få in den där mittbacken man i princip har talat om ända sedan allsvenskan avslutades förra året.

För en mittback borde VSK med Johan Mjällby som tränare vara en rätt intressant adress.

NA: ÖSK-spelaren provspelar för Västerås SK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.