Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 20116/17: Norskt intresse för ÖSK-talanger

Den norska nivå-tre-klubben Raufoss IL har varit i kontakt med ÖSK om att få ta över Carl Ekstrand Hamrén och Jonathan Lundberg för ett provspel. Går detta bra kan det blir fråga om en utlåning till norrmännen. ÖSK verkar väl av NA:s tidningsartikel inte vara helt avvisande till tanken, men spelarna måste få ett ord med i laget också.

NA: Norsk klubb intresserad av Carl Ekstrand Hamrén och Jonathan Lundberg

Inte någon vidare bra idé, tycker jag. Om ÖSK och spelarna vill få mer speltid genom att bli utlånade skulle det fungera bättre i Sverige. Här är det nämligen möjligt att låna ut dem och ändå ta tillbaka dem om det skulle behövas. Det blir om inte annat en flexiblare lösning för ÖSKs del.

Om man tänker sig ett lag på motsvarande nivå som Raufoss så finns i Sverige bland annat Carlstad United, IK Brage, Västerås SK och Nyköpings BIS samt några stockholmsklubbar att välja bland, utan att man behöver ge sig iväg alltför långt bort från Örebro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.