Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Paulsson-Febo fortsätter i KIF Örebro

Mimmi Paulsson-Febo I ÖSK Söders klubbdress (2012)

Mimmi Paulsson-Febo I ÖSK Söders klubbdress (2012)

Söderdamernas målvakt (fd) Mimmi Paulsson-Febo har förlängt sitt kontrakt med KIF Örebro. Det blir alltså en fjärde säsong hos Örebros damallsvenska lag för Mimmis del. Tyvärr har det så här långt inte blivit mer än två matcher för Mimmis del i det allsvenska matchstället. Konkurrensen med landslagsmålvakterna Stephanie Labbé och sedan Carola Söberg har varit för tuff.

Enligt vad jag hört sköter Mimmi det bra och kan kanske ta upp konkurrensen med Söberg på allvar under den kommande säsongen. Att ta platsen för en förstamålvakt är dock svårt. Det är inget som en tränare experimenterar med förrän det känns absolut nödvändigt.

KIF Örebro: KIF Örebros målvaktsuppsättning klar
NA: Kif Örebro skrev kontrakt med målvakt: ”Det känns jättebra”
SvFF: Landslagsdatabasen Mimmi Paulsson-Febo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.