Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK flyttar till Marieberg

Den här rubriken borde väl fungera bra som ett klickbete. Dessutom är det inte helt osant. ÖSK kommer, skriver de på sin webbplats, att öppna sin julbutik i Mariebergs Köpcentrum (eller Mariebergs Galleria som anläggningen officiellt benämner sig).

ÖSK: HANDLA DINA ÖSK-JULKLAPPAR PÅ MARIEBERG GALLERIA

Det kan man givetvis ha synpunkter på. Normalt brukar ju ÖSK inhysa sin julförsäljning i någon av Citys tomma affärslokaler – det finns ju tyvärr en hel del sådana. Men man tycker kanske att man inte når tillräckligt många potentiella kunder på en plats dit få verkar gå frivilligt (på jakt efter något annat). Så på det sättet är säkert flytten till Marieberg logisk. Där finns det ju gott om folk som köper saker de egentligen inte behöver. Och då kan det väl slinka med en eller annan ÖSK-grej också.

Men det är klart – för de som specifikt vill handla någonting ÖSK-relaterad och inte kan, vill eller har för avsikt att trängas i Mariberg lär det inte bli några ÖSK-klappar i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.