Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Broberg har inte bestämt sig

Häromdagen verkade det mer eller mindre klart att Martin Broberg var på väg att göra klart med norska topplaget Odd. Så verkar dock inte vara fallet. Broberg har varit där, men längre än så verkar saken inte ha nått ännu.

– Jag har varit där och hälsat på, och vi för en dialog med klubben, säger han till NA:s Lasse Wirström. Det låter väl som om han inte var nöjd med det bud han fick utan att han vill förhandla sig till bättre villkor.

Broberg säger vidare att han tackat nej till vissa klubbar och att han inte stängt dörren till ÖSK. Tydligen var det (om man skall tro Broberg) ÖSK som tvingade fram utnyttjandet av uppsägningsoptionen genom att kräva ett ögonblickligt besked om han ville förlänga eller inte.

Det finns alltså flera saker som kan hända.

 • Odd förbättrar sitt bud och Broberg accepterar.
 • ÖSK kommer efter att ha testat av spelarmarknaden tillbaka med ett förbättrat bud som Broberg accepterar.
 • Han skriver varken på för ÖSK eller Odd utan går någon annanstans.

  ÖSK börjar träna igen på måndag. Det skall bli intressant att se om han finns med då. ÖSK behöver väl helst ha 22 spelare igång på träningarna och Broberg behöver hålla igång kroppen så det kan nog bli så att han fortsätter att träna med klubben trots att han nu är kontraktslös.

  NA: Martin Broberg: ”Jag har inte stängt några dörrar”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.