Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Broberg till Norge

Han ville utomlands men hamnade i Norge. NA rapporterar att Martin Brobergs nya klubbadress blir Odds BK (tidigare hette de Odd Grenland). Jag skulle inte tro att Norge var det land som Martin Broberg hade i åtanke när han sade upp sitt kontrakt hos ÖSK och deklarerade att han gärna ville pröva sin fotbollslycka utomlands. Men det gick väl inte så lätt att hitta en tillräckligt intressant klubb söderut utan det blev till att ta vad som erbjöds.

Nu skall ingen skugga falla över Odd. Det verkar vara en i alla fall för tillfället bra klubb som för säsongen kunde säkra en tredjeplats i Tippeligan. Odds Bk är från Skien som sett med svenska ögon ligger ungefär mitt för Strömstad på andra sidan av Kattegatt.

NA: Uppgifter: Här är Martin Brobergs nya klubb

Telemarksavisen, som NA hänvisar till, släpper inte in några gratistittare i sin tidning, men på deras framsida hittar man denna bild.

broberg-till-odd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.