Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Season 2016/17: Holm fortsätter i ÖSK

Jag hörde idag, att David Holm skall ha kommit överens med ÖSK om en ettårig kontraktsförlängning. Han har hittills haft något slags ungdomskontrakt och det förlängs nu till (förhoppningsvis) något bättre villkor. David har jobbat hårt under de senaste åren på att komma tillbaka efter två knäskador och har under hösten kunnat träna för fullt med U19-truppen.

I och med att han fyller 20 nästa år blir det inget mer spel i juniorallsvenskan för hans del. Däremot kan han givetvis spela U21-matcherna och dessutom finns ju sedan i år ånyo möjligheten att ”lista honom” för en annan klubb, vilket öppnar möjligheten för seniorspel i till exempel något av distriktets div 2-lag.

David är en intelligent anfallare med bra arbetskapacitet. När han är i form är han en mycket duktig målskytt.

David är dock den enda 97:an som får fortsätta i ÖSK nu när 19-årsgränsen passeras. En del av de som lämnar lär enligt ryktet vara på väg till IFK Kumla, där de i så fall kan återknyta bekantskapen med Michel Yanez som gick dit redan under sommaren.

Jag hörde dessutom att Paul Munster med bakgrund som spelare både i ÖSKs A-lag och i den dåvarande Talangtruppen engagerats som tränare för ÖSK U19. Paul har under de senaste tre åren jobbat som assisterande tränare i BK Forward.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.