Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Södra Läktaren: Försäljningen kan börja

Så här kommer det kansk att se ut med den nyrenoverade Södra Läktaren i bakgrunden (Foto: Örebroporten).

Så här kommer det kansk att se ut med den nyrenoverade Södra Läktaren i bakgrunden (Foto: Örebroporten).


NA skrev häromdagen om Örebroportens arbete med Södra Läktaren. I detta projekt som framskrider med snigelfart har man nu kommit så långt som att layouten för läktarbygget (och framför allt för de två kontorsplanen) är klar. Örebroporten räknar med att kunna börja införsäljningsarbetet mot potentiella hyresgäster redan före årsskiftet. När och hur man kommer att kunna börja med själva byggandet är fortfarande ovisst. Detta beror på hur snabbt man kan fylla kontorsvåningarna med hyresgäster.

Inte så mycket att yvas över med andra ord. Men det är ju i alla fall bra att man nu vet ungefär hur kontoren kommer att se ut. Tidigare i år (i februari för att vara mer exakt), då detaljplanen skulle godkännas, var man inte på det klara med om det skulle bli två eller tre våningar på kontorsdelen. Örebroportens VD Jeanette Berggren hoppades då på tre våningar, men nu verkar man ha fått nöja sig med att det bara blir två.

NA: Så ska Behrn arena byggas om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.