Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hessel till Forward

För några veckor sedan lämnade Peder Hessel Rynninge IK efter fyra år som huvudansvarig tränare för div 2-klubben. Innan han gick till Rynninge hade Peder flera framgångsrika år som tränare i ÖSK Ungdom och han kan även på sin meritlista ta upp en seger i SvFF:s cup för distriktslag. Fyra år i samma klubb räckte nog, antar jag.

Nu har Peder gjort klart med en ny klubb om ett nytt jobb. Han kommer att ta över som assisterande tränare hos BK Forward, där han efterträder den tidigare ÖSK-spelaren Paul Munster som assisterat där under de senaste tre åren. Med Rikard Nilsson som huvudansvarig tränare och Peder Hessel som assisterande kan man väl inte säga annat än att klubben har en mycket stark tränaruppsättning.

På spelarsidan i Forward sker det en hel del förändringar. Redan tidigare var det klart att Stellan Carlsson och Markus Gustafson kommer att lämna föreningen. Dessutom kommer, meddelar Forward idag, ÖSKs föredetting Kristoffer Näfver att lämna klubben. Dessutom slutar målvakten Vladislav Mitev, anfallaren Amar Bukva samt mittfältaren Kenny Mathisen.

BK Forward: Hessel in och Näfver ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.