Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F15/01: Ebba Lundqvist till Bosöläger

Ebba Lundqvist är kallad till en elitsamling på Bosön.

Ebba Lundqvist är kallad till en elitsamling på Bosön.

ÖSK Söders Ebba Lundqvist är en av 64 talangfulla spelare som tagit ut för deltagande i en av SvFF:s elitsamlingar för flickor födda 2001. Ebba kommer tillsammans med 31 andra spelare att få träning och utbildning på Bosön mellan den 18 och 22 november. Sällskap från Örebro kommer hon att få av Adolfsbergs Karin Palmér.

På ledarsidan hittar vi KIF Örebros tidigare spelare Elin Magnusson som under sitt första år som tränare tagit upp Yxhults IKs herrar från div 4 till div 3. Hon kommer att fungera som tränare under Bosö-lägret.

SvFF: F15-läger i Växjö och på Bosön


Mimmi Paulsson-Febo till Bosöläger för målvakter.

Mimmi Paulsson-Febo I ÖSK Söders klubbdress (2012)

Mimmi Paulsson-Febo i ÖSK Söders klubbdress (2012)

Mimmi Paulsson-Febo med ÖSK Ungdom som moderklubb och med flera framgångsrika år som målvakt i ÖSK Söder representerar sedan 2 år tillbaka KIF Örebro. Hon är en av 12 målvakter i åldrarna 19-26 år som kallats till ett Tipselit-läger på Bosön mellan den 11 och 13 november.

SvFF: Tipselitläger för målvakter på Bosön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.