Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Freja fick full tid då Sveriges 98:or gick till Elite Round

Sveriges juniorlandslag i klassen F18 har varit i Bosnien för att kvalificera sig till F19-EM som kommer att avgöras nästa år.  Det svenska laget besegrade i tur och ordning Georgien (4-0) och Bosnien (5-1). I den avslutande gruppfinalen vann sedan Sverige över Portugal med 1-0 och slutade därmed som gruppetta, vilket skulle kunna innebära en något lättare lottning i Elite Round.

KIF Örebros talangfulla Freja Olofsson, som tidigare representerade ÖSK Söder, kan nu se tillbaka på ett framgångsrikt gruppspel. Hon startade alla tre matcherna och genomförde dem också fullt ut. I de första två matcherna spelade hon som  central mittfältare och i den tredje som kantspelare till höger.

SvFF: Ebba Hed matchvinnare mot Portugal

Elite Round som kvalificerar till F19-EM kommer att avgöras under våren nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.