Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rama går vidare

Valdet Rama i sin nya klubbdress.

Valdet Rama i sin nya klubbdress.

ÖSKs föredetting Valdet Rama fick ingen kontraktsförlängning hos 1860 München utan efter två år fick han lämna dem. I dagarna meddelas det att han gjort klart med nyuppflyttade Würzburger Kickers (Die Rothosen) om ett tvåårigt kontrakt. Det betyder att han även fortsättningsvis kommer att spela i den tyska andradivisionen och med lite tur kanske dyker upp i någon match som Eurosport 2 visar.

Om någon tycker att tränaren på bilden ser vagt bekant ut kan det bero på att det är Bernd Hollerbach. Fast det var ju ett tag sedan Hollerbach spelade i Hamburger SV. Så länge sedan att Hollerbach faktiskt haft Rama i träning en gång tidigare. Då var det i Wolfsburg. Trots att det verkar vara en evighet sedan Rama spelade i ÖSK så är han fortfarande inte äldre än 28 år och har alltså sina kanske bästa fotbollsår framför sig.

Würzburger Kickers: KICKERS VERPFLICHTEN STÜRMER VALDET RAMA
Vavel.com: Würzburger Kickers capture Júnior Díaz and Valdet Rama


2012-07-18_DSC_0053_Valdet_Rama


Statistik Rama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.